123

 

 


Massage med aromolja
…är en lätt, mild och avslappnande massage. En speciell olja masseras in genom långa rörelser. Massagen tar bort spänningar, ger minskad värk i muskler, får din kropp att slappna av och du känner harmoni och balans.
 
Massage med örter
…är för dig med svullnader, muskelvärk, ömma leder och oroliga nerver. Utförs med thailändska örtknyten som ångats upp. Behandlingen inleds med massage och därefter pressas örtknyten mot områdena som ska behandlas.

Massage för rygg och nacke
…är för dig som upplever stelhet i nacke och axlar av stress och stillsittande arbete. Fokus ligger på ryggen,   nacken och huvudet. Massagen lösgör stela muskler, ökar rörligheten och ger ny energi.

Traditionell massage
…är för dig med blockeringar och knutor som orsakar smärta och värk i kroppen. Bra mot muskelspänningar. Massören använder tummar, armbågar, knän och fötter. Soft, medium eller hård efter kundens önskemål. Behandlingen sträcker ut muskler och ökar blodcirkulationen.

Fotmassage
…är för dig med stumma och stela fötter och muskler i benens nedre del. Utförs med en tryckteknik där tummar och fingrar används för att arbeta med reflexzoner som motsvarar olika organ och kroppsdelar. Behandlingen börjar med foten och sträcker sig upp till vaderna.

Mjukmassage
… är för Dig med mycket ömma muskler. Jean har utvecklat en behandling som ger Dig med detta problem möjlighet att må bättre.